MANTAR KAVURMA
Merhaba, sevgili ziyaretçilerim. Bugün sizlere çok pratik ve bir o kadar da lezzetli bir tarif vereceğim.
MALZEMELER
300 gram kültür mantarı
1 adet büyük boy soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
İlk olarak mantarları bol suda yıkayın. Ardından ince ince doğrayın. Soğanları da küp küp doğrayın.
Tavaya sıvı yağı ekleyin. Yağ biraz kızdıktan sonra soğanları ekleyin ve 5 dakika kadar orta ateşte kavurun.
Daha sonra mantarları ve tuzu ekleyin. Renkleri hafif koyulaşıncaya dek kavurun. Ve mantar kavurma hazır.
MALZEMELER
300 gram kültür mantarı
1 adet büyük boy soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
İlk olarak mantarları bol suda yıkayın. Ardından ince ince doğrayın. Soğanları da küp küp doğrayın.
Tavaya sıvı yağı ekleyin. Yağ biraz kızdıktan sonra soğanları ekleyin ve 5 dakika kadar orta ateşte kavurun.
Daha sonra mantarları ve tuzu ekleyin. Renkleri hafif koyulaşıncaya dek kavurun. Ve mantar kavurma hazır.
Afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum Gönder